mandag den 8. november 2010

Mandag = Mejsetid..

..Efter nogle ret intense dage nyder jeg nu de stille timer, mens Arthur sover sin mavepine væk og Jesper lever sine skuespillerdrømme ud ved at agere homoseksuel i en kortfilm et sted i nærheden af Mejlby..

..Af en dag uden planer at være har jeg faktisk nået okay meget synes jeg.. Vi har nydt det kolde, men skønne vejr, afløbet er renset, der er kogt mirabellaer til masser af saft, jeg har malet spisebordsstole og ja, der har sågar været tid til te, chokolade og netsurfing..!
..I morges bankede en storsmilende GLS mand på døren med en lettere ramponeret pakke.. Heldigvis havde indholdet ikke taget skade og nu står der den fineste sorte Tripp Trapp stokke stol ved vores spisebord og Arthur elsker den.. Han får et helt særligt blik i øjnene når jeg sætter ham i den, ingen tvivl om at han osse selv synes det er en stor ting nu at kunne sidde med ved bordet!

..Nu skal jeg bare have malet de to sidste spisebordsstole.. Hidtil har vores stole været malet i hver sin farve, men med alle de ting vi efterhånden har samlet sammen er det kommet til at se for rodet ud, så nu bliver de alle malet sorte.. Så slipper vi osse for alle skænderierne om hvem der skal sidde på den grønne stol :)

4 kommentarer:

 1. Det tror jeg bliver super flot ..Tusind tak for en dejlig weekend..Håber vi får lov at passe ham en anden gang, selv om han havde fået mavekneb.
  Vi nød ham i fulde drag - selv Minnie hyggede sig.

  SvarSlet
 2. Vi har aldrig skændtes om hvem der skal sidde der - det er bare underforstået mig :)

  SvarSlet
 3. Arghh.. Tante A - så vidt jeg husker plejer du at snuppe den lyserøde :P

  SvarSlet
 4. ser så fedt ud med sorte stole, jeg har også overvejet og male vores.

  SvarSlet