torsdag den 25. november 2010

Det uperfekte menneske..!

..Jeg kan godt lide nullermænd! Ikke at jeg ikke godt kan leve uden dem, men jeg synes ligesom de hører sig til.. Jeg er vokset op med masser af nullermænd og selvom jeg gør hvad jeg kan for at holde det på et moderat niveau, nu hvor jeg selv står for husholdningen, så sker det indimellem at de vokser os over hovedet! Og det er der jeg holder aller mest af min blog! For her er der INGEN nullermænd, i hvert fald bestemmer jeg selv hvornår og hvor mange.. Og det er bestemt ikke fordi jeg er flov over dem, jeg gider bare ikke rende rundt og fotografere dem - det tager i forvejen alt for lang tid at tage billeder af alle de fine ting jeg gerne vil vise frem herinde! Så hvis du vil se nullermænd, så vil jeg ikke garanterer det bliver her.. Til gengæld skal du være noget så velkommen til at kigge forbi og se dem i virkeligheden - der er fri entré og gratis kaffe.. :)
..Og her har I så til gengæld lidt spam fra mit renskurede lokum.. Enjoy..!


..PS: lokumsbillederne er taget for flere uger siden og lige nu er det på ingen måde værd at vise frem.. nogen gange når jeg nemlig ikke at skrive alle de indlæg jeg gerne vil mens de er "aktuelle", men så gemmer jeg nogen gange bare billederne og bruger dem senere..! Ligesom jeg har nullermænd i hjørnerne har jeg nemlig heller ikke alt den tid jeg godt kun bruge.. Men det må I ikke sige til nogen! Nu har jeg da i det mindste et rent lokum på min blog :)

5 kommentarer:

 1. Selv jeres tandbørster matcher farvetemaet. Godt gået - og ret cute:-)

  SvarSlet
 2. hahahaha! <3

  og Frk. Flid, ser jeg. God stil!
  (ps: Jeg har også nullermænd, men gider heller ikke vise dem frem af den grund. Engang imellem blir' de sure, og sniger sig med alligevel. Faktisk har jeg i dag postet et indlæg med sådan en fætter, der SPRANG IND i billedet da jeg tog det.)

  SvarSlet
 3. Pyt med de nullermænd....livet har altid noget sjovere at byde på....og i øvrigt, fornemmer jeg...set ud fra lokums billeder, at du bor rigtig hyggeligt!

  SvarSlet
 4. super god ide med hylden under vasken... vi har nemlig den samme slags vask herhjemme, og tror helt ærlig jeg tyv stjæler din ide.. ville da være så lækkert med ekstra hylde plads på vores lille lokum!! ;-)

  SvarSlet