torsdag den 31. januar 2013

En lille Klump... ..Sidste års fastelavnskostume.. I år er det vist noget med en sort ninja, der står højest på ønskelisten..!

onsdag den 23. januar 2013

Vinterlykke...


...Jeg må vist indrømme at jeg ikke er så forårsskruk som jeg kan fornemme mange andre er! Jeg synes stadig sneen er smuk :) Og på en eller anden måde er det som om sneen får tiden til at gå bare en lille bitte smule langsommere.. Der er bare sådan en dejlig stilhed og ro over denne her tid på året og jo jeg glæder mig skam osse til foråret begynder at spire, men lige nu nyder jeg bare den naturlige pause vinteren bringer med sig. Nyder stilheden, mørket og kulden... :)

søndag den 13. januar 2013

Lopper...

...Lidt af den seneste tids loppefund.. En ny og meget fin kjole, sjove stable-klodser, opbevaring til lillebrors legetøj, varmt strik og lidt forskelligt til den dersens lillebror.. :)

onsdag den 9. januar 2013

Fødselsdagsønsker...

 1. Papirsbolde kan bl.a. bestilles her og her. 2. Sprællekat fra CAN, kan bestilles via deres hjemmeside. 3. Mor-kop fra Liebe. 4. Dåser fra Ferm Living. 5. Gavekort til IKEA. 6. EIVOR plaid fra IKEA.

7. Stendig kalender 2013, kan købes her. 8. MAC matte læbestift, red russian. 9. Sprællebjørn fra Strups, kan bestilles via hjemmesiden her. 10. Happylights lyskæde, hvid. Kan f.eks. købes her 11. Omaggio vaser fra Kähler, mellemstørrelse, sort og gul. 12. PLINT elkedel, hvid. Kan købes her. 13. Røde Converse str. 38.


Et evighedsprojekt..

 ..Tilbage i juni måned blev jeg færdig med mit harlekin-broderi. Der er strøget vliseline på bagsiden, men så er der ligesom heller ikke sket mere. Jeg havde ikke rigtig nogen plan med det, da jeg startede. Undervejs overvejede jeg et sleeve til min computer, det er det bare ikke helt stort nok til og nu tænker jeg lidt at det nok ender med en pude... Med mindre en af jer derude har en fabelagtig idé..? :)

tirsdag den 8. januar 2013

 
..Selv om jeg ikke decideret har lavet en liste over nytårsforsætter, så må oprydning i billeder på computeren, efterhånden stå rimelig højt på prioriteringslisten..!! Nu er jeg i hvert fald i gang og det er egentlig helt skønt, for jeg kan mærke at alle de skønne gensyn motiverer blogge-lysten :) Her er det billeder af Arthur tilbage fra juni måned :)

onsdag den 2. januar 2013

JuLeN 2012
 ..En gedigen gang julespam..!!! Vi havde en dejlig jul, men det er nu osse helt rart at der igen er kommet lidt struktur tilbage på programmet :)