søndag den 28. oktober 2012

vif, vuf, VAF....!


Hele den kommende uge afholdes der animations festival her i Viborg og det betyder, blandt meget andet, masser af gratis børnefilm i biffen, spændende foredrag og udstillinger! Du kan læse meget mere og se det fulde program på VAF's hjemmeside animationsfestival.dk. Måske ses vi :)

mandag den 8. oktober 2012

Potter med blondekanter...

..Det er ganske nemt, men det kræver en del lag maling, så projektet kan godt strække sig over et par dage..
..Alt du skal bruge er potter, maling og runde klistermærker og tid..

..Potterne vaskes godt og skal være helt tørre igen inden der males..

..Til kanterne har jeg brugt helt almindelig billig akrylmaling fra Søstrene Grene og Panduro.. Den hvide maling der er brugt på resten af potten er vådrumsmaling, men måske man osse bare kan bruge akrylmalingen her. Hvis man er bange for at malingen ikke kan holde kan man eventuelt give den et lag lak inden den tages i brug..


..Kanten males udenpå og indeni, lad tørre og gentag indtil farven dækker..

..Når farven dækker og er helt tør, sætter man de runde klistermærker rundt langs kanten så de lige akkurat når hinanden.. Sørg for at de sidder helt til på potten så du får nogle pæne buer..

..Så males resten af potten, lad tørre og gentag indtil farven dækker..


..Klistermærkerne pilles af og VOILA..!!!

..Og så skal der bare plantes til :)

søndag den 7. oktober 2012

Pyntepotter.. ...Jeg er i gang med at male vores vindueskarme.. Det tager lang tid, for det er pisse kedeligt!! Men det bliver fint når det er færdigt.. Til gengæld så bliver alt det der står i vinduer sådan lidt gammelt og kedeligt at se på...!! Derfor har jeg holdt en lille pause fra vinduesmaleriet og malet mine gamle potter i stedet for. Det er nemlig meget sjovere! Og jeg synes faktisk de er blevet vældig pæne.. Jeg er i gang med at lave et par 'opskrifter' på hvordan jeg har båret mig ad, som jeg naturligvis deler med jer her i tilfælde af I osse bryder jer om dem :)

onsdag den 3. oktober 2012

Sommerkrans..


 ...Hen over sommeren har denne krans hængt og pyntet på vores dør. Nu er den imidlertid blevet skiftet ud med en efterårsversion, men jeg syntes lige I skulle se denne her først :)

mandag den 1. oktober 2012

Hjemmebagte birkes...


 ..Der er nu ikke noget der fuldender en weekend som hjemmebag.. Denne gang var det Dittes brillante birkes der lokkede og de var virkelig sublimt lækre! Og et lille tip, da jeg var på indkøb efter birkes opdagede jeg tilfældigvis at Urtekrams økologiske blå birkes var over 200 kroner billigere i kilopris end Santa Marias. Og så er Urtekrams oven i købet sindssygt meget flottere i farven :)