torsdag den 19. april 2012

Pusterum...


..I den seneste måneds tid har vi kunne nyde en skøn ny genbrugsbutik her i Viborg. Butikken hedder Pusterum og er et midlertidigt foretagende skabt af to lokale ildsjæle. Alle indtægter går ubeskåret til Viborg Krisecenter der hjælper voldsramte kvinder og deres børn. Jeg synes det er et helt fantastisk initiativ! Og butikken den er fyldt med fine fund til meget rimelige priser, virkelig et besøg værd. Du finder den på Spidstoftvej 2. (rundkørslen ved Rødevej og Gl. Skivevej) her i Viborg. De har åbent i denne og næste uge!


...Da vi var forbi butikken sidste weekend kom vi hjem med et flot gammelt puslespil og en fin julemandsklokke. Vi har osse købt den skønneste røde tremmeseng til Arthur, men den må I se i et andet indlæg.. Jeg skal helt klart forbi Pusterum en gang eller to mere, inden de lukker, skal du? :)

onsdag den 18. april 2012

Traditonen utro...

 ..Vi har givet os selv en gave.. På torsdag skal vi forkæles med tonerne fra de efterladtes album traditionen utro.. Det i sig selv er ikke så særligt, for det gør vi faktisk hver eneste dag.. Men lige præcis på torsdag skifter vi album-versionen ud med en liveoptræden.. Om vi glæder os..?! SÅ meget at det summer og kilder i hele kroppen..

..I morgen gæster de efterladte Aarhus, nærmere bestemt Løves Bog- og Vincafé kl. 20.00. På torsdag kan de som sagt nydes i Viborg. I De Frivilliges Hus i Vesterbrogade kl. 19.30. Billeterne koster sølle 20 kr. per stk. og bestilles på viborg@frivilligeshus.dk. På fredag er de i KBH og søndag kan du fange dem i Kolding.

Jeg ville helt klart unde mig selv en aften i deres selskab, live eller bare på afspilleren.. Du kan læse meget mere om de efterladte, aka Michael Lund og Peter H. Olesen, og deres musik lige her, hvor du osse kan tage et uforpligtende lyt til de herrers smagfulde toner.. :) 

mandag den 16. april 2012

Påsken... ...Vi havde en dejlig påske! Nu er vi igen hårdt ramt af hverdag og virusser..! Den fine blåmejse i porcelæn har jeg fået foræret af en sød og betænksom læser :) 

lørdag den 14. april 2012

Chocolate Bunny...

..Hvis du heller ikke ved hvad du skal gøre med alle dine påske-chokolade-rester :)