lørdag den 31. marts 2012

Hverdagsglimt..
...Ja, nu er det jo så faktisk blevet lørdag, men jeg har ikke så meget andet at blogge om.. :)

mandag den 26. marts 2012

Kitschet påskekrans...

 Kan I huske dem her..?Jeg lovede at vise jer hvad de skulle bruges til..

 ..De har fået selskab af rød/hvide tern, et lille gult stakit, plastic margueritter..

 ..og en blå sløjfe..


 ..Og nu hænger de og byder vores gæster hjertelig velkommen :)

 ..Bagsiden..

 ...Jeg synes selv den er lidt hyggelig :)

søndag den 25. marts 2012

Fordi livet er for kort til kedelige t-shirts...

 ..Kender I mon det amerikanske koncept Threadless? Et netværk hvor brugerne kan uploade egne designs, som over en periode på syv dage bliver vurderet/ ratet af netværkets andre brugere. De designs der opnår den bedste rating bliver trykt som t-shirts, baby-bodies, mobiltasker m.m. og solgt via hjemmesiden.Og der er virkelig, virkelig, mange, mange, fede, fede designs..

 Bearlin is Very Thirsty by Pamela Schaefer, Balloon Buddies by Skylar Hogan, Natural Instinct by Budi Satria Kwan

 I Scream by Brock Davis, Colorblind by Matheus Lopes, I Was Here by Diana Prasetyawan

Show Me the Vanilla Sky.. Pls!! by Kanzaki Choi, Summer Licks by Jeremy Bingham, The Northern Black-capped Gumchewer by Brock Davis

..Lige et lille udpluk af nogle af mine favorit designs.. Priserne ligger på omkring 20$ per t-shirt, men de har rigtig ofte tilbud hvor priserne er helt ned i 9$ og så er det altså ligeså billigt som en tur i H&M.. Kvaliteten er super fin og leveringstiden helt rimelig.. Og så er der tale om unika, da hver t-shirt som udgangspunkt kun kommer i et begrænset oplag! Kun de allermest populære designs bliver genoptrykt, hvis der er nok 'fans', der ønsker det! Jeg synes sgu det er et ret fedt koncept..

...Lige nu har min super dygtige veninde et design til afstemning. Fantastiske Long P. som I kan se på billedet herover! Der er lige præcis en dag tilbage og det ville gøre mig himmelhenrykt, hvis I ville kigge forbi og stemme på hende lige her.

fredag den 23. marts 2012

koncentration...
...Det vildeste lige nu er når man får lov at låne fars Toy Story Lego..! Og jeg er ærlig talt imponeret over hvor langt både koncentration og tålmodighed rækker hos vores lille dreng.. Der kan snildt gå halvanden time med at sidde stille, og samle og skille ad.. Egentlig er han nok alt for lille til alle de små klodser, men vi har lavet reglen - Duplo på gulvet og små klodser på bordet, og kun sammen med far og mor, og det har han bare accepteret! Og hvor er det altså bare hyggeligt at vi sådan alle sammen kan sidde og nørkle ved spisebordet med hver vores, men stadig nyde hinandens nærvær :)

torsdag den 22. marts 2012

Ingen påske uden... ..Jeg har leget med påskekyllinger i dag.. Af den der helt håbløse og alt for billige slags, som hører enhver påske til.. Herhjemme bliver det altså bare ikke påske uden piberensere med perleøjne, papnæb og plastikben.. Jeg synes de var ret fantastiske som de lå der, helt hjælpeløse monteret på et stykke pap.. Hvad der siden er hændt de små kylleryller må I vente lidt endnu med at se, men fint det er det :)

onsdag den 21. marts 2012

Det var da to...
 ...To ud af fem bogkasser er nu malet helt og aldeles færdigt.. Farverne driller lidt, her i alt den skønne forårssol.. Men de er altså kopieret direkte fra Ingrid Vang Nymans skønne Pippi-univers bortset fra indersiden af skufferne som bare er rester fra her og der :)

søndag den 18. marts 2012

Weekend... ...Bare weekend... :)