fredag den 30. december 2011

Når det er jul, skal man ha' julegaver...

..I får lige et lille udpluk..

 ..Mumi-børnesaks fra Fiskars, som jeg allerede har brugt flittigt :)


 ..Yndlingsgaverne var uden tvivl alle de fine ting Arthur havde lavet hos sin dagplejemor :)

 ..Vi blev naturligvis forkælet med de smukkeste sager fra Grønland. Jeg fik varme luffer og smukke øreringe lavet af narhvaltand og Arthur fik den sejeste hue i farvet sælskind!

..Disse über skønne øreringe og broche fik jeg af sødeste Louise :)

..Og Louise sendte osse den fineste pakke til Arthur! Vi er vild med det hele, Louise TUSIND TAK :)

lørdag den 24. december 2011

Sangen om Luffe...


...Jeg har vist denne video på Facebook, men på opfordring får I den osse lige her.. Arthur synger "Sangen om Luffe" fra Nissebanden i Grønland, som vi har fulgt lidt med i i år.

..Vi har faktisk lige fået Arthurs momse (min mor) hjem fra selveste Julemandens hjemland, hvor hun har vikarieret det meste af december.. Vi har haft globusen fremme flere gange når vi skulle prøve at forklare hvor momse dog var henne og det hjalp lidt på forståelsen da vi fik markeret med et lille hjerte og sagde at hun var oppe og hjælpe nisserne med at finde julemanden :)

Julekortene 2011
 ...Lidt mindre farveladeglade end sidste år... Bare helt enkle og fine! Og naturligvis indeholdt de osse en ny kravleArthur :) Konvolutterne blev pyntet med ternet tape fra Søstrene og Brammings kravlenisser i klistermærkeformat!

onsdag den 21. december 2011

Duften af jul.. ..En af mine absolutte yndlings juletraditioner :)

tirsdag den 20. december 2011

Vær velkommen.. ..Vi er blevet raske igen, det var (7-9-13) en hurtig omgang.. Helt klar til jul det føler jeg mig endnu ikke.. Jeg tror bare der er sket ALT for meget i årets løb, til at jeg er klar til at konsumere endnu en begivenhed.. Men jeg har trods alt, her på falderebet, fået lavet lidt juleglæde til vores hoveddør og det hjælper lidt på julehumøret at komme hjem til den hver dag :)

søndag den 18. december 2011

Én gang til...

 ..Vi tager lige en tur til! Kryds lige fingre for det bliver en hurtig en..!

Det er risengrød...


..Og så endda en gratis en af slagsen..! På Hjultorvet i Viborg blev der i dag delt risengrød og nissebajere ud til de sultne julegaveshoppere og selv om vi egentlig var på vej hjem for at panere fisk, så kunne vi ikke stå for fristelsen.. Om det var en særlig opskrift eller bare det skønne koncept skal jeg ikke kunne sige, men det smagte fantastisk.. Kolde numser til trods blev vi både mætte og mærkede julestemningen rykke lidt nærmere :)

Flere fine stjerner - nu i filt...


 ...Jeg har lavet flere stjerner, men denne gang i filt.. Jeg har syet en brochenål på bagsiden, så den først kan pynte på julegaverne og efterfølgende pynte videre på modtageren :) De er garanteret osse fine på en hårbøjle! DIY på stjernerne finder du her, papiret er bare skiftet ud med filt og i stedet for tape og hæfteklammer har jeg bare syet i stedet :)

onsdag den 14. december 2011

En julepude...


 ..Jeg har syet en ny julepude til vores sofa.. Den er syet af en gammel dug fundet i genbrug, jeg synes den havde det fineste mønster, men vi er ikke så meget til dug på bordet herhjemme, så dette blev altså dens skæbne :) ..Det er ikke så nemt at se på billedet, men den fik en pink lynlås, det synes jeg var en ret fin kontrast til alt det blå.. Og sidste års julepude er naturligvis osse kommet frem, den er jeg osse stadig ret vild med! Den prikke pude er egentlig en helårspude, men den er tilpas julet i selskab med de andre :) Den grafiske pude i stolen i baggrunden har jeg vundet i pakkespil.. Det er søde Malene, der er kvinden bag og jeg er vildt glad for den.. Jeg var lidt spændt på hvad Jesper ville sige til den, han er ret allergisk overfor pasteller og det der ligner, men sammen med det røde egern tror jeg faktisk osse han blev helt glad for den :) Faktisk så har Malene lige nu en give away i gang, hvor du kan vinde en af de smukke puder og du kan lige nå det inden hun trækker en vinder på fredag :)

tirsdag den 13. december 2011

Get the style...
...H&M lancerer på onsdag en ny kollektion.. Jeg har hverken læst Stieg Larssons bøger eller set nogen af filmene, men at Lisbeth Salander efterhånden har fået heltestatus blandt moderne kvinder er dog ikke gået min næse forbi! I samarbejde med kostumien, på den amerikanske genindspilning af millenium-triologien, har H&M lavet en særkollektion der hylder den røvsparkende anti-heltindes stil! Selv er jeg nok ikke en Lisbeth Salander-type, men jeg synes selve konceptet med at samarbejde med kostumierne på de store filmproduktioner er eminent! Der er i hvert fald allerede et par 2012-premierer, der godt måtte finde vej ind i mit klædeskab :) Dragon Tattoo-kollektionen kommer som skrevet i udvalgte butikker og online den 14. december. Der er lidt for enhver pengepung.. Du kan se hele kollektionen lige her

mandag den 12. december 2011

Jul hos Frøken Frost...


 
 ...Det er jo ikke ligefrem højsæson for isspiseri, men det er de altså ligeglade med hos Frøken Frost, der i år har åbnet op for julehyggeri helt frem til den 22. december.. Herhjemme synes vi i hvert fald det er et herligt koncept, ikke at skulle vente helt til foråret med et gensyn hos Frøken Frost! I weekenden drog vi af sted i gode venners selskab for at støtte op om det fine tiltag og smovsede æbleskiver med vaniljeis og varm solbærsaft, MUMS :)

søndag den 11. december 2011

Morgen magi.....Vi var tidligt oppe i morges.. Og selv om det langtfra er min spidskompetence at være morgenfrisk, så var det helt magisk at se morgensolen danse.. Mågerne og kragerne der sloges over nattens pizzarester var for en gangs skyld osse ganske fornøjelige :)