onsdag den 30. november 2011

Ét skridt frem.. Og to tilbage..

 ..Årets adventskrans i alt sin pragt..


 ..Projekter der måske/måske ikke bliver klar til weekendens julemarked..

 ..Demo-udgaven af en løve-rangle, jeg tror den næste skal have et par ører :)

 ...Gåsefødder - jeg syede den mest bedårende gås i aftes, men jeg har ikke lige fået taget nogle billeder af det færdige resultat endnu..!

tirsdag den 29. november 2011

Kun for mænd...


 ..Ja altså personligt synes jeg ikke undertøj egner sig til at blive foræret væk i gave.. Om det så er til jul, fødselsdag, påske eller bare for sjov, så er det på en eller anden måde bare altid lidt for akavet..! Dermed ikke sagt at jeg ikke kan lide undertøj, for det kan jeg skam.. Der er nu ikke noget som et par nye trusser :) Nå, men det skulle slet ikke handle om mit undertøj det her.. Jeg faldt over denne annonce i ViborgNyt og kunne ikke lade være med at trække på smilebåndet.. Det er sgu sjovt, men jeg understreger lige endnu engang at jeg heller IKKE ønsker mig undertøj i år..!

mandag den 28. november 2011

...Men det er jo hele tre ting på én gang...!!

 ...Arthur er blevet syg og det er har, mildest talt, vendt op og ned på det hele herhjemme! Vi har barrikaderet os på sofaen, men vovede os alligevel ud på doktorbesøg i dag! Kold lungebetændelse, mellemørebetændelse og astmatisk bronkitis..! Arthur har virkelig ikke været meget syg, men han gør det sgu da så til gengæld med manér, når han gør det! Lægen ordinerede flydende penicillin og endnu et par dage på sofaen.. På vej hjem tjekkede vi julelandskabet i det lokale shoppingcenter ud og drak juice på brik :)

torsdag den 24. november 2011

Post til afhentning...

 ...Hele vejen fra Grønland :)

onsdag den 23. november 2011

Der er ikke længe til... ..Så tæt på og alligevel så langt fra! Den kommer og går den der julestemning! Jeg skal på et lille bitte julemarked i starten af december og tvinger mig selv til at klippe og klistre lidt julestads jeg kan tage med.. Jeg drikker kilometervis af julete, æder rå mængder klementiner, jeg har lagt en julehjertekagedej i køleren og jeg har sågar hørt Frank Sinatra-julehits i smug her i eftermiddags..!!! Men den der julestemning vil bare ikke rigtig tage fat i mig.. På den ene side så er jeg slet ikke klar til at gøre en ende på 2011, på den anden side er jeg mere end klar til at tage fat på et nyt år.. Mest af alt er jeg vist bare 'stuck' et eller andet sted lige midt i mellem!
..Der har været en fotograf på besøg i Arthurs dagpleje og vi har fået en bestillingsseddel med hjem med prøvebilleder vi kan vælge i mellem.. Vi har en milliard billeder af det lille kræ, men der er nu et eller andet helt særligt over sådan et 'jeg-kigger-lige-ind-i-kameraet-med-et-frækt-smil-opad-en-helt-hvid-baggrund-billede', det er ikke ligefrem det vi praktiserer mest herhjemme! Det er nok nærmere sådan en ej-du-ser-osse-ret-sød-ud-fra-den-her-mærkelige-vinkel-teknik, men nogen gange er det faktisk helt befriende at se tingene fra en andens synspunkt! Der er så meget bevægelse, udvikling og fremdrift i de billeder vi selv tager, hvorimod sådan et rigtigt fotograf-billede indkapsler tiden på en helt særlig måde og nærmest skaber en form for stilstand.. Giver det mening? I hvert fald så har vi overgivet os og alligevel valgt at bestille et eksemplar selvom vi i grunden ikke syntes det var noget for os! Det her er et sidespring, jeg skal tilbage til klipperiet... :) 

tirsdag den 22. november 2011

Dagens lopper...


 ..En yndig juleserviet med blå julefugle :)

 ..Og et ekstra sukkerskåls/mælkekandesæt fordi det er så pisse irriterende at det andet altid står i opvaskemaskinen når man skal bruge det! Og fordi det i øvrigt er ret fantastisk :)

 ...Det er kommet i godt selskab på køkkenhylden :)

Hvis vi orkede..


 ..Så flyttede vi måske ind i drømmelejligheden, der netop er blevet ledig...


 ..Men vi har det nu osse meget godt der hvor vi er :)

mandag den 21. november 2011

Der er noget galt...


 ..Der er en eller anden der har spist hele min november-måned..!?!! Af samme grund træder jeg lidt vande her på bloggen.. I dag har vi brugt eftermiddagen på biblioteket og her til aften har de travle kommunefolk hængt det smukkeste julelys op lige udenfor vores vindue :)

onsdag den 16. november 2011

Køkkentjans...
 ...Broccolisalat, køkkenskab, Camilla Plum, bacon, syltede klementiner, et nyt Mogens, opvask, frø og korn, køleskab, nissemælk, køkkenskab og kyllingedeller :)