mandag den 31. oktober 2011

Atelier stemning i kreahjørnet...

..Jeg har haft en rigtig vidunderlig weekend, men jeg tror lige jeg nyder den lidt, for mig selv, lidt endnu.. Søndag var ramt af tømmermænd, så den stod på junk, cola og chips!! 
..Jeg havde dog nogle rigtig gode eftermiddagstimer med Arthur.. Først på tur til det lokale kræmmermarked og senere med fingermaling ud over det hele :) Det var helt fantastisk sjovt og Arthur var ellevild. Jeg var ret imponeret over hvor dygtig han faktisk var til at styre det, så det er helt sikkert ikke sidste gang vi prøver det! Jeg hængt alle værkerne til tørre i vores sove/krea-rum og jeg synes faktisk det er enormt hyggeligt at kunne ligge i sengen og beundre :)

fredag den 28. oktober 2011

Lidt blandet...

..Jeg holder lidt spontant pause fra bloggeriet i disse dage kan jeg mærke.. Men I får lige lidt billeder at gå til weekend på og så er det jo snart 1. november, hvor vinderen af de skønne Lola Ramona-sko findes.. Kig forbi her, hvis du skal nå at blive den heldige :)

 ..Det er hårdt at gå i dagpleje, så nogle eftermiddage kan det være nødvendigt at se lidt Plys i flimmeren sammen med Mulle og Robotto :) 

 Billedvæggen i stuen skal revideres lidt, når jeg engang for taget mig sammen... Jeg kan ikke helt beslutte mig for om den skal fylde hele væggen eller om der skal være noget andet over den hvide kommode..?!

 ..Dette litografi af Søren Behncke alias papfar, skal i hvert fald op på væggen :)

..Nybagte boller til at starte weekenden på.. Med masser af rosiner, som min mor altid har bagt dem! I aften skal vi spise risengrød og på opdagelse i byen, der afholder kulturnat :) 

God weekend til jer alle :)

onsdag den 26. oktober 2011

Pyntetape til spotpris... :)

 ..Jeg fandt disse fire skønne ruller masking tape til 20,-, i pakke-kalender-gave-rodekassen, i Føtex igår.. De var osse i en rosa-udgave, men jeg holdt mig i skindet og lod mig nøje med drengefarverne :)

tirsdag den 25. oktober 2011

Noget om at finde hjem...

..Set i bakspejlet var det ret impulsivt og ikke særlig gennemtænkt at vi flyttede fra Århus' pulserende byliv, hjem til provinsens provins.. Først var det glæden ved at komme hjem til vores forældre, alt den ekstra plads og den billige husleje der fyldte.. Så kom savnet.. Savnet til alle de fantastiske venner vi havde sagt farvel til, savnet til gode kolleger, mødregruppe og vuggestuebørn, savnet til smilets by...! 

Men nu, nu begynder det hele så småt at falde på plads.. Papkasserne er pakket ud, vi har luft under vingerne, Arthur har det vidunderligt i sin dagpleje og vi nyder at have vores familier tæt på.. Viborg har vist sig fra sine bedste sider og budt os varmt velkommen og det føles sgu helt rart efterhånden.. Det føles som et sted vi har lyst til at blive..! 

..Og nej, savnet er ikke forsvundet, for vi savner stadig alt det vi tog fra, men det er forstummet. Vi har lært at vi ikke kan få det hele på en gang, men at vi ved at bo i Viborg kan få lidt mere af det hele! Og det føles både rigtigt og helt vildt dejligt..

..Der mangler stadig en del før vi er helt og aldeles på plads, men for første gang i lang tid føler jeg ikke at jeg er på vej et nyt sted hen, og det giver en enorm ro.. Og så er det bare en helt utrolig god følelse at have en kontekst at sætte alle fremtidens drømme og tanker ind i.. Puha, det var godt nok en masse følelser på en gang..

..Nå men alt det her startede egentlig med at jeg ville vise jer alle sammen en helt særlig gave som Arthur, Jesper og jeg er blevet beriget med.....Det fineste træ, er i mulm og mørke vokset op på muren i vores baggård.. Med skyggen af en gyngende Arthur, en blåmejse på en gren i trætoppen og en tigerand ved træets fod..! 

 ..Og det bedste af det hele er at der bag træet gemmer sig et nyt fantastisk vennepar, som kun bor et par gader væk, af hjertet TAK :)

Har du set min giveaway..?!?

 ..Hvis du ligesom jeg elsker sko og dansk design, så skulle du måske tjekke præmien i min seneste give away.. I samarbejde med Lola Ramona har jeg nemlig fået den store ære at forkæle en heldig læser med et par drønlækre Elsie 411634-11-sko og måske den heldige læser kan blive dig, hvis du kigger forbi og lægger en kommentar her :) Vinderen trækkes den 1. november. Og jeg bliver mægtig glad hvis du linker fra din blog eller FB :)
Du kan desuden tilmelde dig Lola Ramonas facebook-gruppe her, hvis du vil følge med i alle deres smækre nyheder :)

lørdag den 22. oktober 2011

Tillykke Hr. Struganoff

 ..På biblioteket genfandt jeg forleden denne skønne børnebog af Kim Fupz Aakeson..
 ..Den har jeg virkelig læst mange gange..! :)

fredag den 21. oktober 2011

Mine drenge..


 ..I fine striber... ♥

torsdag den 20. oktober 2011

Eftermiddagshygge... ..Arthur havde endnu en hjemmedag med feber i sidste uge, det blev kureret med ekstra meget kærlig- og opmærksomhed og vafler med is, naturligvis :)

onsdag den 19. oktober 2011

Ynglings for tiden...

 ..Ny kaffekande fra Tiger i knald-bang-rød, ligesom vi bedst kan lide den :)

 ..Ny kop købt i dejlige Lime..

 ..Kort hår kræver lækkert dullegrej aka blomstrede hårspænder fra Tiger :)


 ..Henholdsvis lakrids og kanel og Kanel og appelsin... :)

 ..Og neglelak i lyslilla :)

tirsdag den 18. oktober 2011

En oase i Saltum...

..På vej til Grønhøj, hvor vi er i sommerhus lige nu, kommer man igennem Saltum! Saltum er en lillebitte by der trods sin størrelse har en til flere besøgs værdige butikker. I får lige lidt billedspam fra favoritten, taget på et besøg i sommers..
...Helt klart et besøg værd, hvis man er i den ende af landet :)