onsdag den 31. august 2011

Countdown...

 ..Av, hvor gør det altså bare skrækkeligt ondt at savne..!

Day 30: In motion..

 ..I skal næsten lige have den sidste foto-udfordring med, selv om den blev lidt forsinket..! Arthur i fulde fart, det er næsten umuligt at tage billeder af ham, efter han er begyndt at gå, han har SÅ travlt :)

Det må man godt engang i mellem.. ..Spise pandekager til aftensmad :)

tirsdag den 30. august 2011

Day 29: Purchased...

 ..Vi skal til guldbryllup på fredag og det kræver naturligvis nyt tøj :)

Vi har feber..

 ..Eller Arthur har.. Så har vi siddet i sofaen det meste af dagen - længe leve Ramasjang :)

mandag den 29. august 2011

Så god som ny...


 ..Denne trææske dukkede pludselig op under en oprydning.. Jeg har helt selv lavet den, i sløjd, for efterhånden mange år siden! Jeg syntes faktisk den er ret fin, men den trængte alligevel til en lille makeover..

 ..Rød er og bliver ynglings farven herhjemme :) Papiret i bunden har jeg købt i Rema 1000, jeg har faktisk nogle kopper fra Greengate i selv samme mønster, men så vidt jeg kan se er det ikke dem der har lavet papiret!

...Jeg ved ikke hvem der har lavet det fine greb, men det er købt hos Continental i Viborg..

søndag den 28. august 2011

Day 28: Daily routine..

 ..Det tætteste jeg kommer på en daglige rutine lige for tiden er vist den snart overståede foto-udfordring..!

Et mærkeligt vejr..
 ..Og et nyt kamera der lige skulle prøves af :) Jesper har vores elskede fælles-kamera med til Frankrig så han kan dokumentere sin færden. I mens har jeg været ladt tilbage med et gammelt ubrugeligt et af slagsen! Heldigvis har svigerfamilien forståelse for, at jeg ikke kan være uden anstændigt udstyr, så min svoger var hurtig til at tilbyde mig at låne hans. Fantastisk :) 

Day 27: After dark..


Day 26: Something old..


 ..En gammel træhest fra Jespers barndom.. Hesten har han fået af Onkel Leo, som egentlig ikke var Jespers onkel, men som alligevel aldrig er blevet kaldt andet. Jeg har aldrig mødt Onkel Leo for han døde desværre da Jesper endnu kun var en lille dreng, men jeg har hørt så uendelig mange historier om ham.. Ud fra historierne var han en værre en, en rigtig krejler, eneboer og lidt småtosset, men vigtigst af alt så var han bare verdens bedste Onkel Leo..! 

Træhesten her dukkede pludselig op i svigermors gemmer og jeg tror den skal pakkes ind, så Jesper kan få den som en ekstra fødselsdagsgave når han kommer hjem fra Frankrig.. Gad vide om han kan huske den..?! :)

Fra Momses hånd..

 ..Denne smuksak er en gave fra min mor! Hun har helt selv broderet og syet den.. Jeg synes den passer perfekt i vores elskede sofa :)

lørdag den 27. august 2011

Vores gade...

 ..Udover helt urimeligt mange pizzariaer, er der mange rigtig fine og seværdige, gamle bygninger i den gade vi bor i.. Min drøm er at vores fine gade engang bliver mere end bare "Pizza-street" for det har den virkelig fortjent! Måske vi endda selv skal have os en lille biks her engang :)

fredag den 26. august 2011

Brombærhøst...


 ...Gårsdagens brombærhøst..! Jeg har endnu en fridag i dag, men Bruno Mars er skiftet ud med oprydning, rengøring og andre kedelige og praktiske gøremål.. Brombærhøsten i går blev til lækker marmelade og hvis der bliver tid til at høste lidt i dag, skal jeg vist forsøge mig med noget brombærsnaps :)

torsdag den 25. august 2011

Day 25: Sunflare...


 ..Et lille, meget kort glimt af solen.. Lige tids nok til at nå dagens fotoudfordring :) ..Jeg har haft en rigtig dejlig dag i min seng..! Nu er farmand sendt af sted for at høste druer i det franske og får ham først hjem igen om 3 uger!!! Puha, det bliver hårdt...

I dag...


..Skal jeg ikke lave andet end at høre denne sang på repeat.. :)

onsdag den 24. august 2011

Day 24: A smile...

 ..Faktisk en hel væg fuld af store smil og gode minder.. :)

Day 23: Sunset...

..Lidt forsinket har I her gårsdagens fotoudfordring.. :)

mandag den 22. august 2011

Store drenge...

 ...Har skrammer på næsen..! :)

MOOD by føtex...

 ..Der er nu ikke noget, som gratis ting, der kan forsøde tilværelsen på SU..! Derfor anser jeg det osse som min borgerlige pligt at informere andet godtfolk om det, når de gratis ting oven i købet er yderst delikate..!

  ...Og ja, delikat er måske den bedste beskrivelse af føtex' gratis magasin MOOD, man får næsten lyst til at rykke siderne ud og spise dem! Og nej, jeg er bestemt ikke fan af product placement, favorisering af egne produkter osv., men når man gør det så fint, så æstetisk og så indbydende, ja så overgiver jeg mig altså! Hatten af for føtex :)