onsdag den 27. juli 2011

Lidt Ertebøllekultur...


 ..Inden sengetid! -Sov godt, Blogland..!

onsdag den 13. juli 2011

Dejlig er den himmel blå...

 ..Vi holder ferie..! Hele den lille familie og det er bare så dejligt :) I går fik Jesper og jeg oven i købet babysittet Arthur en halv times tid, så vi kunne gå kærestetur hånd i hånd under den fantastiske aftenhimmel..

..Jeg går og gør mig rigtig mange tanker om hvad der skal ske med bloggen her.. Jeg har ikke så meget lyst til den længere som jeg havde engang..! Indtil videre så holder jeg mig i hvert fald lige lidt sommerfri fra den.. 

En vidunderlig sommer til jer alle :)

søndag den 10. juli 2011

Findus, Morten og Henriette...


 ...Det hedder de seneste tilflyttere der har fundet vej til vores dejlighed :) Tusind tak Helle Malene, det var bare SÅ sødt af dig! Arthur er meget glad for de nye legekammerater og jeg har fundet stof frem så Findus kan få sig et par nye bukser :)

fredag den 8. juli 2011

Eventyrlige lopper.. ..Smukke puslespil, som udover alle brikker osse indeholdt tre fiiine print forestillende de tre motiver! De skal i ramme og op på Arthurs værelse.. 


..Og se så lige en vidunderlig lampeskærm, med nøglescenerne fra Hans og Grethe! Da min mor samme da kom til te udbrød hun begejstret: "ihhh sådan en havde jeg på mit værelse da jeg var barn", så nu er jeg bare endnu mere glad for mit fund, tænk engang hvis det virkelig var dén :)

Vinderne er fundet..

..Lykkens gudinde, Random Org. har talt og vinderne af de skønne bøger fra Alvilda er fundet :)

..De små venner leger med former skal hjem til Tanja

..Leo Lyner skal hjem til Cecilie astrid!

..Og de fire fine Lille Fant bøger skal hjem til Stine!

..Kæmpe tillykke til jer alle tre! Send mig fluks en mail med jeres adresser :) Og endnu engang tusinde tak til Alvilda for de skønne, skønne bøger!

Og hvad var det så de hed...?!?

 ..Jeg har haft gang i et lidt anderledes krea-projekt!


..På svigerfars bestilling har jeg derfor malet noget så eksotisk som VENTIL DÆKSLER, til hans motorcykel..! 

..Og ja, ventil dæksler er ikke ligefrem noget der florerer i min vante sfære, så det har, som overskriften hentyder, taget mig temmelig lang tid at lære hvad det lige var de hed! Nu kan jeg huske hvad de hedder.. Men hvad de kan, det aner jeg stadig ikke, men jeg fået lov at få en tur på motorcyklen når den er færdig.. :)

Limfjordens smukkeste ø

..I lørdags var vi et lille smut på Fur for at sige hej til min familie der var af sted på årets familie-lejr.. Det var desværre  det et rigtig lorte-vejr, så den lille ø, der ellers er så idyllisk i erindringerne fra min barndom, forekom pludselig kedelig, grå og trist! Men nu er det jo ikke hver dag man kommer til Fur så en lille sightseeing skulle vi da ud på.. ..Og da vi kom til dette fine lille hus var det som om idyllen for en kort stund var tilbage :)

 ..Det er da bare for herligt :)

torsdag den 7. juli 2011

Meget voksent...

..Da min bank for nylig krakkede og Jespers bank er på listen over de næste der formentlig gør det, tog vi en meget voksen beslutning..!

Så nu har vi inden længe 100 % velorganiseret fællesøkonomi.. Og pludselig føler jeg mig meget mere voksen end nogensinde før..!

..Knap så voksent var det måske at vi delvist valgte vores nye bank ud fra deres tv-reklame! Men hey, den er altså osse bare virkelig fin og helt voksen bliver man jo ikke på én gang :)

onsdag den 6. juli 2011

Jeg er SÅ glad for min cykel...


 ..Er hun ikke fin..!? Hun er fra 70'erne og i perfekt stand med dynamo, frakkeskåner og ringklokke! Og så er hun en pæredansk Skandsen og det er næsten det aller sejeste ved hende.. Skandsen-cyklerne produceres ikke længere men tilbage i 50'erne var det nogle af de mest eftertragtede.. Ikke mindst fordi skaberen Leopold Grønning meget hurtigt opnåede status som leverandør af racerstel til datidens cykelstjerner.. Så kan man da kun være godt kørende :) ..Sælger havde da vist osse lidt svært ved at sige farvel til hende, men jeg er nu ret sikker på hun nok skal få det godt her hos mig :)

The Happets aka De små venner...

 Alfred, Rita, Mumu, Milo, Talalo og Olga lærer dig om former, farver, tal og begreber som op og ned og hurtig og langsom i fire skønne børnebøger af Marc Clamens og Laurence Jammes fra forlaget Alvilda!
..The Happets har deres rødder i det spanske hvor de udover historierne i bøgerne osse viser deres skønne univers frem på tv.. Mange af episoderne findes desuden på Youtube med engelsk tale, så måske de osse snart finder vej til de danske tv-kanaler.


..Du kan læse mere om og se flere smagsprøver fra De små venner-bøgerne på Alvildas hjemmeside og besøge The Happets officielle hjemmeside.. (billederne i dette indlæg er fra De små venner leger med farver) Og så kan det anbefales at tage et kig forbi Laurence Jammes' hjemmeside og kigge lidt i hendes portfolio, der er virkelig nogle fine sager :)Løven Leo..


..Leo er en løve. Lulu er en tiger. Og deres bedste, allermindste ven, Bulder, er en flodhest..

..Der er tre fantastiske bøger i Dina Gellerts bogserie om Løven Leo, der alle er interaktive på hver deres finurlige måde!

 I bogen Leo til fødselsdag handler det om former, i bogen er der tavler hvorpå børnene selv kan tegne former med det tilhørende kridt.. I Leo i humør kan karakterernes ansigter bevæge sig og skifte mellem at være glade og være kede af det. At smile og at skære ansigter. At grine og græde og sove og være vågne. Og i bogen Leo Lyner lærer de tre at lyne lynlås, at knappe knapper og binde knuder :) 

 ..Udover alle de fine interaktive elementer er bøgerne fyldt med skønne collager mikset med Dina Gellerts bløde streg!

Bøgerne er udgivet på forlaget Alvilda og du kan læse meget mere om Leo bøgerne på deres hjemmeside, hvor du osse kan se smagsprøver fra alle bøgerne! (Billederne i dette indlæg er fra Leo til fødselsdag) 


Dagens buket... ..En dejlig overraskelse fra kæresten :) Frisk fra grøftekanten! Jeg er helt betaget af den største af valmuerne, den er så fin med den krøllede midte!

tirsdag den 5. juli 2011

FLÆSK..!

..I dag har jeg været på roadtrip til Herning (af alle steder) med min far.. Jeg har nemlig købt den skønneste cykel! Den får I lige billeder af i morgen.. :)


 ..Vi var et helt selskab til aftensmaden.. Farfar, farmor, faster Nanna og bedstefar var alle på besøg! Jesper stod for middagen og trakterede med en rigtig klassiker..


Stegt flæsk med kartofler og persillesovs..! Og selvom stegt flæsk ikke er en af mine livretter, så måtte jeg alligevel overgive mig :)

..Måske man bare skulle gå linen helt ud og melde sig i kampen om at slå verdensrekorden i stegt flæsk med persillesovs..? Du kan læse mere om arrangementet og tilmelde dig på www.trendkro.dk.. Prisen er kun 80 kroner per person inklusiv rødbeder og drikkevarer :)

Blogpicnic..

 ..I søndags var jeg til den herligste blogpicnic i Århus.. Og se lige nogle skønne lækkerier vi blev forkælet med :) Tusind tak til Louise og Cille for det fantastiske arbejde de havde gjort..!

 ..Julia lagde fabrik til det skønne arrangement og havde desuden bidraget til de skønne goodiebags! Hun har netop fået de fineste sprinkles hjem til Cupcakefabrikken hele vejen fra USA - jeg er helt vild med de små stjerner, så blev ellevild da det var netop dem, der lå i min pose :)

 ..Da jeg skulle med tog fra Viborg lod jeg stofbyttelageret blive hjemme, i stedet solgte jeg min sjæl til søde Jane for nogle af hendes underskønne strygemærker :)

Tusind tak for en fantastisk dag alle sammen! Det var langt fra jer alle jeg nåede at hilse på, men forhåbentlig ses vi igen en anden gang :)