fredag den 29. april 2011

Lånehund...
 ..Jeg vil SÅ gerne have en lille vovse, desværre er der hund forbudt her i vores lejlighed... Men så må man jo låne og heldigvis er Onkel Wolle sød til at kigge forbi med lille Moster Minnie..

onsdag den 27. april 2011

Dans ud i foråret med en flagranke på trøjen... ...Stofrester og en sort base top fra H&M i skøn forening, så er det jo ingen sag at gøre garderoben forårsklar... :)

tirsdag den 26. april 2011

Påskemandag i billeder...

 ..En yndig gestus i Bibelhaven.. ..Der bliver øvet.. Både i at klappe og i at gå :)


 ..Arthur smagte for alvor på sit første forår og de spæde bøgeskud..


mandag den 25. april 2011

Narcisser..

..Narcisfamilien er så stor og smuk.. Her får I lige et par af mine favoritter :)lørdag den 23. april 2011

fredag den 22. april 2011

Små stjerneskud.....Ih, hvor det er herligt at se alle de små knopper, der så småt begynder at springe ud.. Her på fine lærkegrene, åh er de ikke bare skønne..?!

Vi har lejrbål her...


torsdag den 21. april 2011

Familiehygge...

..Lidt billedspam fra en dag med hygge i solen...
..Jeg håber I alle har en skøn påske :)

tirsdag den 19. april 2011

Påskepynt..

 ..Farverige haner på rad og række købt hos Notre Dame i København..
 ..Min lille skytsengel som vogter døren, er egentlig ikke påskepynt, men den har et lille påskelam på hovedet, så den fik lov at komme med alligevel.. :)

 ..Harerne fra Schleich-samlingen er kommet op på bordet og agere påskehare..


 ..Jeg pynter op til påske hvert år, det har jeg altid gjort! Vi er alt andet end religiøse i min familie, så jeg aner ikke en kæft om hvad det er vi fejrer.. Men jeg ved at påskeliljer er smukke, at knopperne på træerne er lige ved at briste.. Jeg ved at kaniner er et af mine absolutte ynglingsdyr, at små gule kyllinger er noget af det kæreste, jeg ved at jeg altid har elsket påskefrokosterne hos min bedstemor, at skiden æg smager helt fantastisk og at lykken var at få et chokladeæg pakket ind i farvestrålende sølvpapir.. Jeg ved at jeg elsker traditionerne med gækkebreve, at det er noget helt særligt at så den første karse og at der ikke er noget sjovere end at samle hele familien og blive blå i hovederne af at puste æg som efterfølgende skal males.. Jeg ved at påskemorgen, når påskeharen havde gemt det ene påskeæg efter det andet i vores kæmpe have er nogle af de lykkeligste minder fra min barndom...