tirsdag den 29. marts 2011

HOP..!

..Når  jeg tænker mig om kan jeg vist godt svagt erindre at Jesper engang for nogle måneder siden viste mig en teaser for endnu en animationsfilm...
 

..Enten har den teaser været møgelendig eller osse har jeg bare været helt ved siden af mig selv den dag.. For jeg havde i hvert fald ikke fattet hvad det var! HOP er intet mindre end en vaskeægte påskebombe fyldt med de skønneste små knaldgule kyllinger, de herligste harer og masser, masser, masser af knaldebangfarvet guf! 

..Hovedpersonen er såmænd ingen ringere end Påskeharens søn der hellere vil være trommeslager i Hollywood end at overtage farmands gesjæft..! Imens forsøger kylleryllerne at organisere et attentat mod deres langørede arbejdsgivere for at overtage rollen som det overlegne påskedyr! Plottet lyder godt nok ikke sindssygt ophidsende og jeg kunne såmænd osse sagtens have undværet James Marsden og Kaley Cuocos medvirken, men ikke desto mindre så har de plyssede væsner og de vulgære mængder slik allerede overbevist mig om at det er min nye ynglings film..!

 ..Og se så lige hvad den søde bif-dame forærede undertegnede, der slet ikke kunne skjule sin begejstring over de fine papstandere da hende og kæresten var i biffen for at se Venskab med Fryns! Nu glæder jeg mig kun endnu mere til filmen rammer de danske biografer..

Is hos Frøken Frost...

 ..Vi har travlt med at udforske vores nye by, vi har været på genbrugstur, i svømmehal og på biblioteket og senest blev vejen lagt forbi Frøken Frost.. Vi har været lidt bekymrede over at skulle undvære Paradis isene, men nu har vi en Frøken Frost i stedet for og det er om muligt næsten endnu bedre.. Og så ligger den farligt tæt på vores lejlighed så vi skal nok blive flittige gæster hen over sommeren

 ..Og jeg har allerede udset mig min favorit Ekstra Mørk Chokolade :)

mandag den 28. marts 2011

Er du mon blevet en trekant rigere..?!

 ..Det er du hvis du hedder Linn og har bloggen Strøtanker og indskydelser...! For så var du nemlig nummer 18 der kommenteret på min give away og den almægtige Random.Org har talt og sagt at netop du skulle beriges med sådan en kantet lille fætter! Send mig fluks en mail med din adresse.. :)

Nye farver flytter ind...

 ..Vindueskarmene er blevet fyldt med stearinlys i friske farver..

..Vores lille hvide Stelton kande har fået selskab af en stor brun Stelton kande og den fine bakke fandt vi på vores første genbrugsrundfart i vores nye by.. Farverne er så skønne!

..Og så har vi fået et par skønne gamle lamper som jeg egentlig var ret sikker på skulle males sorte, men nu er jeg alligevel blevet lidt usikker på om de skal have lov at forblive blå.....

mandag den 21. marts 2011

Hjem er der hvor hjertet bor.. ..Så vi må jo nok indrømme at vi stadig "bor" lidt i Århus.. Men vores nye lejlighed i Viborg er SÅ skøn og stor og byen er så smuk og hyggelig.. I dag har solen tilmed skinnet og gjort alting lidt nemmere.. 

..Og med friske ranunkler i vaser, Boligliv på natbordet og Blogland på computeren så skal det nok gå alt sammen.. Jeg håber og tror at vi har taget den rigtige beslutning.. :)

torsdag den 17. marts 2011

..Jeg savner.. ..En lille hvid bjørn med store blå øjne fyldt med ballade og hans far..! Jeg savner så meget at jeg er ved at gå  i stykker..! Åh, lørdag skynd dig lidt....

onsdag den 16. marts 2011

Enhver dreng med respekt for sig selv....

 ...Har da en rød dukkevogn..! Nu har jeg i hvert fald købt en til Arthur :)

Lækre køb..


 ..Ny skjorte i lækkert bomuld til Arthur, perfekt når han om et par måneder skal rende rundt og lege i strandkanten :)


..Skoene her var noget af det første jeg købte til Arthur efter han var blevet født.. Nu kan han endelig passe dem og sjovt nok så har vi lige fået dem i butikken igen.. :) Dog med en stjerne indeni i stedet for den lille hund!

tirsdag den 15. marts 2011

Prototype...
 ..Der er en del ting der skal justeres, men hvis tiden tillader det, så håber jeg på at kunne præsentere en hel flok planteædende dinoer på forårsmarkedet i Odense.. :)

Ny lejlighed kræver nye ting...


 ..Sådan er det bare! Og nu da Jesper og jeg skal have eget soveværelse igen har vi investeret i nye natlamper, så vi rigtig kan få læst nogle bøger inden vi skal sove...... :)

søndag den 13. marts 2011

En kæmpe TAK og en lille bitte giveaway..

TAK fordi I gider læse med, TAK for alle jeres fantastisk dejlige kommentarer, TAK for jeres opmuntrende bemærkninger, TAK for jeres ærlighed, TAK for mails og TAK for gaver.. TAK fordi I er jer, hver og en!

..Og ja så er der altså sket noget helt vildt sjovt.. I husker måske indlægget her.. Og, ja I kan nok gætte hvor det her fører hen - jeg har sørme fundet en til... :) Og den er faktisk endnu sejere.. Omend den er lidt mere slidt!

..Men hvad skal man dog med to trekantede brocher?! Det ved jeg ikke, så nu kan du vinde den ene..  Det eneste du skal gøre er at lægge en kommentar på dette indlæg! Jeg trækker en vinder den 27. marts!

Et øjebliks stilhed..

 ..Midt i vores lille selvforskyldte kaos.. Arthur sover, Jesper er i bad og jeg drømmer alle flyttekasserne til Viborg, mens jeg sidder svøbt i et tæppe med Agnes Obel i ørerne og chokoladete i koppen...

Tusind tak for alle jeres søde kommentarer på mit forrige indlæg :) ..I første omgang bliver det heller ikke helt farvel til Århus, jeg skal nemlig stadig arbejde her de første par måneder indtil jeg forhåbentlig kan blive overflyttet til H&M i Viborg..

..Og I har jo helt ret.. Det bliver jo skønt at skulle indrette et helt nyt hjem til os især når det oveni købet er et dobbelt så stort hjem som det vi har nu! Det er en lejlighed vi skal bo i. En fireværelses på 109 kvadratmeter lige i centrum! Og I skal nok få lov at se masser af billeder :)

fredag den 11. marts 2011

Der er noget jeg ikke har fortalt..

 ..Vi skal flytte..!! Meget snart faktisk.. Helt præcist i næste weekend.. Og hele vejen til Viborg! Og vi glæder os rigtig meget til at komme tæt på vores familier igen, så Arthur kan lærer dem at kende og de kan lærer ham at kende og vi glæder os til at bo i nærheden af vores egne barndomsbyer og til at Arthur kan få græs under fødderne og luft under vingerne! Vi glæder os til meget mere plads og meget billigere husleje..! 

..MEN, for der er altid et men.. Vi frygter savnet, der osse uden tvivl vil melde sig inden så længe.. Savnet til vores dejlige, dejlige venner og fantastiske kolleger.. Savnet til Aarhus, der nu har rummet vores hjem i tre år, vores første fælles hjem og vores første tid som en rigtig lille familie.. 

torsdag den 10. marts 2011

Små sko..

..Det kan være ret fristende at have sin daglige gang i en børnetøjsafdeling for ALT er altså bare meget finere og sødere når det er småt!!! Især sko..!!! 


..Heldigvis er der en lille mand herhjemme der så småt er begyndt at komme lidt rundt til fods, i hvert fald så længe der er nogen eller noget at støtte sig til.. Så de fine små gummisko med elastik-snørebånd er kommet med hjem.. :)

onsdag den 9. marts 2011

Et umage par..

 ..En lille finurlighed fra Vejle.. :)

Min lille jordbærdreng..

..Billeder fra lørdagens besøg på Restaurant Thors Mølle! Arthur scorede et jordbær fra søde Helle, der er en af  kokkene på stedet.. Og ja, billederne siger vist resten..
..Den fine, fine strikvest har søde Charlotte strikket :)

tirsdag den 8. marts 2011

På togtur til Vejle..

 ..I dag har Arthur og jeg været i Vejle..

..Vi har set Mejsevej..

..Og et hus med noget meget grønt noget på..! Men aller vigtigst af alt så har vi besøgt Anne og Arthur og dem har vi har haft en rigtig dejlig dag med :)

Jeg har fået en pakke..

En skøn pakke, fra en skøn blogger.. Pakken er sidste led i en gaveleg jeg deltog i hos Camille for noget tid siden! 
..Tusind tak, søde Mette for alle de fine ting! Skoene passer perfekt og tegningen den er virkelig vidunderlig :)