mandag den 31. januar 2011

..Det man siger er man selv.....

 ...Nu var jeg ellers lige begyndt at glæde mig... Over at kopieringsdebatten var forsvundet ud af blogland, til et dejligt forårsmarked i Odense og til en hel  lejr fuld af skønne krea-kvinder... Og nu kan jeg ærlig talt ikke finde ud af om jeg længere har lyst til at deltage i noget af det....!!!

..Mine overvejelser skyldes ikke at jeg er bange for at mine ting bliver kopieret hvis jeg viser dem frem her på min blog eller på markedet... Mine ting kan ikke kopieres! De ting jeg laver, er lavet af mig.. Hvis folk betaler penge for noget jeg har lavet så får de en lille bid af mig..!  Men jeg har ikke lyst til at hive tre dage ud af min kalender hvis det er for at bruge dem på et marked hvor folk alligevel bare render febrilsk rundt mellem alle boderne for at tjekke om de bliver kopieret..!

..Jeg synes på ingen måde denne debat drejer sig om hvad der er at kopiere og hvad der er at inspirere.. Jeg synes det er skrækkeligt som folk har behov for at retfærdiggøre sig selv hele tiden.. Er det ikke lige meget hvem der har fået hvilke ideer hvornår..? Jeg troede Blogland handlede om at DELE. Om at dele hittepåsomhed, dele de smukke ting vi ser på vores vej, dele vores erfaringer, dele vores evner, dele de goder stunder vi har med vores familier, dele billeder af vores smukke børn og de smukke ting vi alle laver, dele et godt grin, dele vores sorger, dele vores minder...

..Kopiere det gør vi fra den dag vi bliver født... Arthur gør stort set ikke andet lige i tiden.. Det er muligt at kopieringen bliver mere nuanceret i takt med at vi bliver ældre, at vi bliver bedre til selv at vælge hvad vi vil kopiere, men det ændrer ikke på det faktum at vi gør det! Vi gør det hele tiden - altid! Og jeg er træt af at høre at det skulle være forkert... Bliver ens grænser overtrådt, skal man selvfølgelig sige fra, men der er måder at gøre det på uden folk bliver trampet ned!

..Jeg synes vil skal smide den kopi-debat af helvede til og i stedet sprede røde roser over hele Blogland! Jeg synes der er kommet så mange nye fine knopper til på det sidste! Lad os fejre hinanden og kreativiteten.. Skid hul i hvor den kommer fra, der er jo ikke nogen af os der kan leve uden alligevel...

..Junette har skrevet nogle meget vise ord på sin blog, dem synes jeg du skulle læse....

På en skala fra et til ti....

..Når man nu ikke mestrer talens brug endnu, så må man jo finde en anden måde at udtrykke sin begejstring på.... 


..Når et måltid skal bedømmes er det for eksempel vidden på gabet der skal lægges mærke til... Her er det, en af favoritterne, nemlig havregrød, der bliver serveret... :)

søndag den 30. januar 2011

Hej søndag...

 ..Du ser vel nok dejlig ud... :)

lørdag den 29. januar 2011

Her er hun..

..Maries storesøster..!


..Købt i Superbest på tilbud til 15 kroner for en hel pose... :)


..Marie er oprindeligt fra England opkaldt efter en russisk storfyrstinde.. Siden er hun blevet produceret i lande rundt om i hele verden.. Denne Marie er fra Italien og er yderst delikat.. Navn og design deler hun med alle sine søstre, men smagen er bare meget bedre end nogen anden Marie jeg hidtil har smagt..! Åh, Marie...!

onsdag den 26. januar 2011

Eller osse er det omvendt....

...

tirsdag den 25. januar 2011

En kort dag..

 ..Dem kan jeg godt lide.. Selvom jeg hader at stå tidligt op, så er det nu dejligt at have tidligt fri :) 


 ..Jeg har købt nye bukser med STORE lommer, og det er ikke så lidt man kan fiske op af dem, selv efter en kort arbejdsdag.. :)

..De strikkede bukser med smæk, som Arthurs farmor lige akkurat nåede at blive færdig med inden vi drog mod Århus, har fået syet fine gule knapper på.. Og kaffen er blevet nydt i selskab med Mariekiks eller det vil nok nærmere sige Maries storesøster - der er lidt tykkere, lidt sprødere, lidt sødere og med lidt mere vanilje.. :) 

..I aften.... lidt mere Mad Men... (..I morgen har jeg faktisk fri igen :)... )

En trekant...

..Det var lige hvad jeg fandt på en gåtur forleden...

..Trekanten viste sig at være en dominobrik...
..Et stykke sandpapir, lidt mat lak og en brochenål... Nu pynter den fine trekant på mit tørklæde.. :)

mandag den 24. januar 2011

Forlænget weekend...


 ..Vi har ferieret lidt hos klovnen og giraffen de sidste par dage.. Og spist urimelig god mad..

..Slappet af og drømt os væk til varmere himmelstrøg..

 ..Arthur har fået nye fine futter..

..I dag har vi shoppet i Viborg..

..Og syndet lidt.. - Aftenen, den skal vist gå med Mad Men... Mandag har helt klart vist sig fra sin bedste side i dag.. I morgen står den igen på arbejde...

søndag den 23. januar 2011

Sleeping beauty...

 ..Det er dejligt at være tilbage på arbejde..! Men det er hårdt at komme hjem til en sovende baby hver aften..! I dag har jeg heldigvis haft fri og det samme gælder i morgen og mandag.. :)

..Jeg har været så heldig at starte på arbejde lige til udsalgs-slutspurten så de sidste par dage er gået i selskab med orange 10 kroners mærker og masser af oprydning - udsalg får virkelig det værste frem i mange mennesker..! Men nyder jeg at være kommet i gang igen, det er skønt at komme lidt ud i verden.. 

..I går havde vi besøg af den skønneste Hausfrau og hendes dejlige familie og jeg blev forkælet med sprøde tulipaner.. Og så er jeg sørme så heldig at få lov at dele stand med selvsamme Hausfrau til forårsmarkedet i Odense.. Ih, hvor jeg glæder mig - sommerfuglene flyver allerede lystigt rundt..!..Og så blev jeg vækket med morgenmad på sengen i dag, hvor dejlig er min kæreste lige.. :)

lørdag den 22. januar 2011

Otte ting om Blåmejsen...


..Jeg har fået en dejlig overraskelse.. Jeg er nemlig blevet en tildelt en rigtig fin lille award :) Med award'en følger nedenstående regler:

1. Tak og link tilbage til den person, der tildelte mig prisen.
2. Del 8 ting om mig selv.
3. Give den videre til 8 bloggere, som jeg for nylig har fået bekendtskab til.
4. Kontakte de bloggere, og fortælle dem om deres priser.


Så kære
 Mange tusind tak skal I have, I er for dejlige :)..Og så var der de, der otte ting om mig.. Det er altså lidt svært at hitte på..! Altså jeg kunne skrive lange stile om mig selv, men jeg vil jo osse gerne at det er nogle ting I måske kunne synes var lidt sjovt at læse.. :) Nå men here goes:


..1: Jeg arbejdede i et par år som glaspuster-assistent i Glazpusteriet i Nykøbing på Mors.. Det var VILDT spændende og jeg savner rigtig tit varmen fra den 1140 grader varme ovn, den kunne skræmme selv den værste forkølelse laaangt væk! 

..2: Jeg vil helt vildt gerne have en lille bitte tatovering..! 

..3: Jeg er et rodehoved, et total kaos-menneske.. 

..4: Den sidste bog jeg læste var Morten Ramslands Sumobrødre og den er altså intet mindre end FANTASTISK! 

..5: Jeg troede engang at jeg skulle være skuespiller.. Især drømte jeg meget om at få mit eget børneprogram!

..6: Jeg ELSKER at være mor!

..7: Jeg vil SÅ gerne læse kultur og designøkonomi, er der nogen der kan fortælle mig hvorfor f..... det skal ligge i Kolding..?!!

..8: Mit absolutte ynglings tidsfordriv lige i tiden er Mad Men :)

..Og så til de otte nyopdagede bloggere. Jeg vil først og fremmest give mine varmeste anbefalinger til de skønne tøser der har sendt award'en min vej :) Og her får I så otte bloggere som jeg fornylig er faldet over, som jeg synes alle har rigtig meget at byde på:


tirsdag den 18. januar 2011

På to-do listen 2011..

..Louise og Camille har opfordret til at dele de to-do's man har for 2011 og det gør jeg så.. Måske lidt i håb om at der så er en større chance for at de bliver lavet :)

..Den største TO-DO på listen er at vi skal flytte..! Hvornår og hvorhen er vi stadig ikke helt sikre på. Der er rigtig mange ting der lige skal gå op i en højere enhed før vi kan træffe den endelige beslutning.. Måske bliver vi i Århus i så fald skal vi finde en større lejlighed og måske bliver det Viborg ikke langt fra min fødeby, tættere på vores familier.. Nu må vi se.. Men visheden om at vi skal flytte inden så længe sætter i hvert fald lidt en dæmper på de vilde indretningsplaner lige for en stund, til gengæld så håber jeg på at få ryddet lidt ud i alle småtings-projekterne...

..Årets første igangsatte krea projekt er et sleeve til min bærbare computer.. Det er første gang jeg har kastet mig ud i et patchwork projekt, jeg tror det bliver ret fint, hvis det bliver færdigt :)

..Vores gule skænk, havde den gang den stadig var hvid, to låger.. De to låger er stadig hvide, af en eller anden grund har jeg bare aldrig fået taget mig sammen til at få malet dem.. Det håber jeg der kan blive rettet op på i løbet af i år..!

..Min symaskine ønsker sig et nyt betræk i stedet for dette sørgelige stykke plastic..

..Jeg har en hel masse utrolig fint tøj i mit skab som jeg aldrig går med.. Men jeg har mange ideer til hvordan det hele nok skal blive rigtig fint og brugbart igen.. Denne fantastiske vest skal bare have nye knapper...

..Disse to skønheder skal forvandles til et eller andet fantastisk som jeg kan forære til en kær veninde..

..Og så skal min skrivebordsstol forkæles med en yndig pude.. Måske noget broderet...?! 


..Måske du osse vil dele dine to-do's med os......?

Et skønt R...

 ..På en gåtur forleden faldt vi over et skønt R. Det kom med os hjem og nu pynter det oven på el-skabet i selskab med Slinky... 

Et U, et K og et G kom osse med hjem - de er nu sat til salg lige her..

Én dag tilbage..

..Og smukt akkompagneret af en halsbetændelse kan det vist ikke blive meget andet end en uforglemmelig sidste dag på barsel..!!!


..I hvert fald ikke når man opdager at man har vundet en super lækker give away... :) 


..Snart hænger denne skønhed hjemme hos mig! Tusind tak Malene, jeg er allerede VILD med den :)

mandag den 17. januar 2011

Er du en Webchick...?


..Ellers skulle du måske overveje at blive det.? Bloggen Danske Webchicks er som de selv så smukt skriver for alle blogafhængige danske kvinder.. 

..Bloggen af drevet frivilligt og ulønnet, og er tænkt som et samlingspunkt for kvindelige danske bloggere, hvad enten det er hverdag, mode, hækling, kogekunster eller indretning man blogger om.. Her bliver der skrevet om ting det måske er rart at vide som blogger, om events for, om og med bloggere og hver uge præsenteres ugens blogger, så der er osse rig mulighed for at opdage nye skønne blogs.. Jeg synes det er en skøn ide med sådan et fælles mødested og jeg håber I alle vil kigge en smut forbi og tilmelde jer som faste læsere! Måske et samlingspunkt som dette osse kan være medvirkende til at styrke os i eksempelvis sager om kopiering osv. i fremtiden :)

 

..Den 12. marts holder Danske Webchicks desuden en event her i Århus. under navnet Spring Ud. Prisen for at deltage i arrangementet er 150 kroner og inkluderer både en goodiebag med masser af lækkerier, forplejning og workshop.! Du kan læse mere om arrangementet og købe din billet her.. 
Jeg håber vi ses.. :)

søndag den 16. januar 2011

Her bor jeg..

..Kunne du tænke dig at komme indenfor..? 

 ..For lidt tid siden skrev Joan til mig og spurgte om jeg havde lyst til at vise lidt af mit hjem.. Det havde jeg! Det er nemlig en af de ting jeg har været alt for dårlig til at gøre her på min egen blog.. Jeg synes naturligvis vi bor rigtig dejligt, men jeg får alligevel lidt præstationsangst når det kommer til at vise det frem.. Men nu har du altså chancen for at få et lille kig ind i vores hjem LIGE HER! Og nu du er inde hos Joan så tilføj dig lige som fast læser, hun har nemlig en rigtig skøn blog :)


Tusind tak for invitationen Joan..!


..Har du en blog og et hjem du gerne vil vise frem, så send Joan en mail - joan@wooz.dk

Søndagshygge i græsset..

 ..Eller i hvert fald på det grønne tæppe i stuen som går under samme navn..! Så gik endnu en uge med lynets hast, inden længe er det onsdag.. Jeg kan mærke hvordan barselsboblen ligeså stille begynder at briste og frygten for om man nu osse kan huske hvordan alting fungerer ude i virkeligheden begynder at melde sig... Men nu kommer bedstefar heldigvis snart på besøg og i aften kommer gode venner vi ikke har set i laang tid, så bekymringerne, dem gemmer jeg lige lidt endnu..

lørdag den 15. januar 2011

Home alone..

..Vi har sendt farmand på arbejde i aften og lille fisen gik kold for nogen timer siden.. Så jeg hygger mig med Blogland, billedredigering, patchwork og masser af madmen :) 

..Dagen i dag er primært gået med at tage billeder, masser af billeder. Nu er de bedste af dem sendt af sted i en mail og jeg glæder mig rigtig meget til at fortælle jer, hvad de skal bruges til..

 ..Og sørme om ikke pakkeposten fandt vej hjem til mig igen i dag... Jeg er godt nok en begavet pige i disse dage og så er der oven i købet stadig en lille måned til min fødselsdag....Pakken var fra min ballademoster, der bor i København og indeholdt det fineste Palle alene i verden kort, det skal vist i en ramme og en pakke med det skønneste mumiplaster :) TAK moster..!

fredag den 14. januar 2011

Godt begyndt er halvt fuldent...

..For første gang nogensinde (tror jeg) har jeg haft et nytårsforsæt som ser ud til at lykkes.. Måske er det fordi det ikke bare er mit, men vores eller osse er det fordi vi har prioriteret at investere i verdens skønneste kalender..


 ..Nytårsforsættet går ganske enkelt ud på at vi skal være bedre til at planlægge og organisere vores hverdag og det er jo i virkeligheden ganske banalt, men altså VIRKELIG svært når man hidtil har været vant til bare at sørge for sig selv..! Så nu skriver vi madplan hver søndag, har skåret de daglige indkøb ned til et par gange om ugen og det bedste af det hele er, at vi skriver alle ugens planer ned i en helt fantastisk smuksak af en kalender...


 ..Kalenderen faldt vi over i et indlæg på bloggen Made by Joel, såfremt du ikke kender Joels blog så kan du godt komme af sted han er sindssygt dygtig..! Kalenderen som bærer titlen PLAY! Design for kids, er et projekt af det tyske designfirma EIGA, der har samlet bidrag fra en masse forskellige kunstnere og designere.. Hver uge bliver man præsenteret for et produkt og den respektive kunstner har ligeledes designet ugens datoer på modstående side..


..Paper city som ses på billedet oven over er et af Joels egne bidrag.. Vi bestilte kalenderen her og ikke ret mange dage efter lå den i vores postkasse og så var der oven i købet en lille pose guf med i kuverten - det er da god service :) Vi kom alt i alt af med 186 kroner og det synes jeg bestemt ikke er galt! Når året er omme og kalenderen er brugt op, så skal de fineste af billederne i ramme og op på væggen :)

torsdag den 13. januar 2011

Jeg gør alt hvad jeg kan..

..For at nyde den sidste sparsomme tid af min barsel..! På onsdag har jeg første dag på arbejde.. PÅ ONSDAG..!!! ..Så I dag har vi hygget og leget, spist mariekiks og drukket saftevand.....