fredag den 31. december 2010

Klar til det nye år..

..Er vi så småt ved at være.. NU er der i hvert fald ved at være styr på det hele til festlighederne i aften! 


..Kransekagen har jeg fået lov at lave og selvom vi kun bliver fire har jeg altså lavet en hel portion..! Tilgengæld så starter den nye sunde livsstil fra i morgen..!


Rigtig godt og lykkebringende nytår til jer alle

Den lange rejse hjem..


..Så er vi endelig landet hjemme i Friskoparken meget, meget trætte..! Vi har efterhånden været undervejs i mange timer! Først en lang tur i bil, så skulle vi lige en smut forbi min fødeby og deltage i et surpriseparty, for min moster der fylder 40 i morgen, og så lige en halvanden times togtur....Det var lige lidt billedspam fra turen! I morgen skal vi fejre det nye år med nye venner og jeg glæder mig :)

torsdag den 30. december 2010

Forårs fornemmelser..

..I hvert fald i tankerne! Jeg er klar til mere lys, flere farver, mindre sukker og knap så fed mad..!! Så formiddagen i dag blev tilbragt svøbt i et forårsgrønt tæppe med et lækkert pre-forårsnummer af BoligLiv!

Lidt varmt til halsen..

..Det er ikke blevet til så vanvittig mange kreative sysler den sidste uges tid, men et strikket halstørklæde til fisen er det trods alt blevet til..

..Og det er godkendt :)

Store billeder - Sådan gør du..

..Jeg er blevet ret glad for de store billeder her på bloggen, så de får lov at blive.. :) Der er flere der har spurgt hvordan man gør så her kommer langt om længe en lille how to..! Der er alle mulige smarte måder hvis man forstår sig på html-koder og sådan - det gør jeg ikke! Overhovedet! I stedet kan du tilføje bloggers nye editor, det er det jeg har gjort! 

..I dit betjeningspanel går du ind under Indstillinger/Settings, her scroller du ned på siden til Globale indstillinger/Global settings, hvor du vælger Opdateret Editor/Updated Editor.. 


..Når du efterfølgende uploader billeder på din blog klikker du bare på billedet når det er sat ind i indlægget og ændrer størrelsen til stor eller ekstra stor alt efter hvor store du vil have billederne. Jeg bruger størrelsen ekstra stor! 

..Hvis du vil bruge de helt store billeder kan det være du skal have justeret bredden på din blog en smule for at få plads til dem.. Hvis du går ind under design i dit betjeningspanel og derefter ind under bloggerdesigner kan du justere bredden.. Bredderne på billedet ovenover er dem jeg bruger her på bloggen og de fungerer fint med de ekstra store billeder..! 


..Jeg håber det er til nogen hjælp, hvis der er noget der ikke giver mening så spørg endelig :)

onsdag den 29. december 2010

Tre på tur..

..Det kan godt være det er koldt men hold nu k... hvor er det osse bare smukt..
..De små lærkekogler har fået huer på.. :)

Vi har så travlt..

..Med at holde juleferie hos klovnen og giraffen i Nordjylland i disse dage..! I dag har Jesper og jeg været en smut hjemme i Århus mens Arthur passede farmor.. Så nu er der gjort rent i lejligheden og købt ind til nytårsaften :)

I mandags var Jesper og jeg i Viborg hele dagen.. Vi byttede julegaver, shoppede, var ude at spise og en tur i biografen.. Og så var det faktisk i Viborg at Jesper og jeg for alvor forelskede os i hinanden, hvilket bestemt ikke gjorde dagen mindre hyggelig.. :)

..Filmen vi så var Tron Legacy, det var egentlig mest fordi Jesper gerne ville se den, men jeg tror faktisk det endte med at det var mig der var mest begejstret da vi gik fra biografen..! Den kvindelige hovedrolle Quorra, spillet af Olivia Wilde røg lige direkte ind på listen over stanglækre røvsparkende kællinger og dem kan vi godt lide - jeg kan i hvert fald! Jesper har lidt mere forstand på det der film halløj, så du kan kigge forbi her og læse hvad han har skrevet om den..

..Måske man skulle prøve en ny frisure..?!?

tirsdag den 28. december 2010

Juleaften #4

 

..Arthur har den gren så kær...

mandag den 27. december 2010

Juleaften #3 - JULEGAVEN....Mens der blev lagt sidste hånd på julemiddagen, fik Arthur lov at åbne sin første julegave - NOGENSINDE..! 

..Gaven, der var fra Jesper og jeg indeholdt en smuk vintage træk-elefant med den skønneste cirkusudsmykning! Den håber vi han bliver rigtig glad for :)

Juleaften #2

..Juleaften blev holdt hos Bedstefar og Onkel Wolle, og der bliver tingene gjort på deres helt egen måde..

..Eksempelvis bliver juletræet kun pyntet på den ene side.. Og topstjernen kunne lige akkurat være der, når den blev sat lidt på skrå..!

..Og borddekorationen, taler vist for sig selv..!

søndag den 26. december 2010

Juleaften #1..


 ..Risengrød hos momsemor og Mogens i Daugbjerg..

..Missemor Zascha sørger for fiskene ikke løber nogen steder..

torsdag den 23. december 2010

Rigtig Glædelig Jul Kære Blogland..!

..NU er julekjole, pakker, gaver, tandbørster og uldsokker (blandt andet) pakket og vi har sat kursen mod det første stop på julerundfarten.. December er løbet sin vej og nu er det allerede nu! 

Rigtig Glædelig HVID Jul til alle I skønne mennesker, der trofast læser med herinde :)

Julepost- og pakker..

..Julekort fra tipolde - ja, stik den..!!

..Og hele vejen fra Grønland.. Dog ikke fra julemanden selv, men derimod hans lille hjælper.. En nær ven af familien :)

..Og en smuksak fra Rakel, som jeg straks hængte op i dørkarmen så vi kan nå at nyde den alt hvad vi kan inden vi drager af sted på juleturné i eftermiddag.. Tusind tak søde Rakel :)

 ..Og en skøn, skøn pakke fra Camille.. Pakken er et led i en hyggelig blogleg, men mere om den efter jul..! Tusind tak, Camille for alle de fine ting! Knagen er vidunderlig :)

..I går hentede jeg pakken fra mit arbejde - gourmet lakridser og et spil bezzerwizzer.. :) Og så fik jeg sørme osse en pakke fra denne darling, men den må jeg først åbne i morgen..!

onsdag den 22. december 2010

Hov..!

..Ja, der er altså ikke nogen der skal prøve at bilde mig ind at småbørn "alligevel ikke forstår det der med jul"..!  :)