søndag den 28. november 2010

Årets adventskrans..

..Altså lige minus det med kransen.. - En alene aften i går endte med at blive ret produktiv og årets adventsdekoration kom i hus.
 ..En bordløber syet i forskellige blå/grønne julestoffer.. De obligatoriske fire lys (med tal) og en hel lille samling af isbjørne.. Meget enkelt! Men med perlesnefnug og glaskugler dalende ned fra lysekronen blev det alligevel ret overdådigt!

..Måske der alligevel begynder at snige sig lidt julestemning ind....Glædelig 1. advent..!

Har du en cupcake jeg skal pynte..?

..I går var jeg så heldig at være til workshop med Cupcake fabrikken og så oven i købet hjemme hos Julia selv, sammen med en masse søde bloggerinder :)

..Der blev tryllet de fineste kager frem (ja, og nogen blev vist osse tryllet helt væk..!) under Julias kyndige vejledning. Her er det en julerose fra egen hånd!

..En fødselsdagskage til lille fisen, i anledning af det halve år - synd han ikke selv kunne spise den..!

..Lidt blær fra lærerinden...!!!!!

..Og min ypperste præstation - en spaghetti med kødsovs cupcake ala Blåmejsen :)Tak for en dejlig dag alle sammen..!

Så kom den frem...

...Så I kan nok forstå at der bliver julehygget herhjemme! Med julete på kanden og Pyrus på anlægget! Men selvom der bliver hygget til den helt lange guirlande (juleslang for "helt store guldmedalje"), så er jeg altså ikke helt in the mood endnu.. Hele det her år er bare gået alt for hurtigt til at det allerede kan være 1. søndag i advent..! Nå, ja men jeg har jo osse helt til på onsdag til at finde julestemningen frem, så mon ikke jeg når det..!

..Tak for alle lykønskningerne til Arthur - han havde en rigtig skøn halv års dag uden alt for mange tandgener :)

fredag den 26. november 2010

I dag er det..

..Arthurs halve års fødselsdag.. Hurra! Hurra! HurraaaaaaA!

..Ja, jeg ved slet ikke hvad jeg skal skrive - jeg fatter ikke han allerede har været her i et helt halvt år og på den anden side så har han jo altid været her, har han ikke..?!? Dejlig det er han i hvert fald!

torsdag den 25. november 2010

Det uperfekte menneske..!

..Jeg kan godt lide nullermænd! Ikke at jeg ikke godt kan leve uden dem, men jeg synes ligesom de hører sig til.. Jeg er vokset op med masser af nullermænd og selvom jeg gør hvad jeg kan for at holde det på et moderat niveau, nu hvor jeg selv står for husholdningen, så sker det indimellem at de vokser os over hovedet! Og det er der jeg holder aller mest af min blog! For her er der INGEN nullermænd, i hvert fald bestemmer jeg selv hvornår og hvor mange.. Og det er bestemt ikke fordi jeg er flov over dem, jeg gider bare ikke rende rundt og fotografere dem - det tager i forvejen alt for lang tid at tage billeder af alle de fine ting jeg gerne vil vise frem herinde! Så hvis du vil se nullermænd, så vil jeg ikke garanterer det bliver her.. Til gengæld skal du være noget så velkommen til at kigge forbi og se dem i virkeligheden - der er fri entré og gratis kaffe.. :)
..Og her har I så til gengæld lidt spam fra mit renskurede lokum.. Enjoy..!


..PS: lokumsbillederne er taget for flere uger siden og lige nu er det på ingen måde værd at vise frem.. nogen gange når jeg nemlig ikke at skrive alle de indlæg jeg gerne vil mens de er "aktuelle", men så gemmer jeg nogen gange bare billederne og bruger dem senere..! Ligesom jeg har nullermænd i hjørnerne har jeg nemlig heller ikke alt den tid jeg godt kun bruge.. Men det må I ikke sige til nogen! Nu har jeg da i det mindste et rent lokum på min blog :)

Suppe-onsdag #2

..Lillesøster tog turen fra Viborg og landede hos os lige tids nok til at spise med af suppen.. Ærtesuppe med ovnbagt rodfrugtmos, avocadocreme, ristet rugbrød og et godt glas kølig beaujolais :)

..Og fisens aftensmad, knap så suppet, men ganske dekorativ - især når den bliver smurt udover bord, stol, mor og ham selv..!

onsdag den 24. november 2010

Gode venner..

(..Ja, det hvide på billederne er SNE..!!!!)

..Efter at have været mere eller mindre barrikaderede i lejligheden de sidste par dage vovede vi, Arthur og jeg, os i dag atter ud i civilisationen! Vi var inviteret til kaffeslabberas hos verdens dejligste Hausfrau :)

..Og så fik vi osse sagt pænt velkommen til en anden kær ven..!

tirsdag den 23. november 2010

En svigerdatters drøm..

..Endnu engang er jeg blevet forkælet med lækre loppefund..!

..Juledug og en herlig bog med masser af inspiration til retro børnetøj..

..En Fischer Price klassiker i rigtig fin stand.. (til den nette sum af 1 krone..)

..Og en super fin udgave af "bogen om Mumi, Mymle og Lille My - Hvad Sker Der Så?" ..TAK, søde svigermor!

Enden på Rebild Park Hotel..

..I mens de fleste af jer var samlet i Odense var jeg i Skørping med Arthur og svigermor..

..Jeg har aldrig været i Skørping før, men en notits i avisen, der fortalte om udsalg på Rebild Park Hotel lød lidt for spændende..!
Og det var det faktisk osse.. Hele hotellet var åbent og så gik man ellers bare rundt i alle værelser, opholdsrum, køkkener osv. og hapsede det med man gerne ville købe.. ALT skulle sælges! Desværre bar det lidt præg af at der osse havde været åbent lørdag for der var ikke de helt store fund tilbage.. Lidt blev det dog til og selve oplevelsen var helt fantastisk.. Og lidt vemodig faktisk! For det var virkelig et fint sted, perfekt til et hotel! En kærlig hånd og så kunne det uden tvivl blive drømmestedet..!

..To fine flagstænger, der trænger til en kærlig hånd og nye flag! En sød lille kurv, fyldt med korkpropper, masser af papæsker - perfekte til donuts :) og en yndig kagetallerken!

..Jeg har efterhånden en hel lille samling af skønne gamle bøger med gode husråd, så denne måtte naturligvis osse med hjem!

..Denne kasse på hjul i den lækreste brune farve, sprang simpelthen op i armene på mig og tiggede om at komme med hjem - og det kom den så. WOW den er jeg allerede vildt glad for! En gave til min mor og en hemmelighed kom osse med hjem, men de må komme på bloggen senere :)

mandag den 22. november 2010

A perfect getaway..

..Den filmtitel popper altid op i mit hovede når vi har tilbragt weekenden hos Jespers forældre i Nordjylland.. For det er i sandhed et perfekt tilflugtssted når der skal slappes af - helt af..!

..Forfald når det er smukkest..

..Jespers mor forsørger et utal af småfugle henover vinteren, så der er en livlig trafik til og fra foderbrættene rundt omkring i haven.. Her et snapshot af mine ynglings :)

..Hilda er den smukkeste kat jeg kender - desværre er hun forvist til et liv som udekat, så man må i overtøjet når hun skal kløes bag ørerne.. Men så nyder man osse bare brændeovnens varme det mere når man kommer ind igen..!.....Nu jeg tænker over det har jeg da vist aldrig set A Perfect Getaway.. Og den er oven i købet med Milla Jovovich i den kvindelige hovedrolle.. Hmm, det er da en kæmpe fejl..!

Det lugter lidt af ...

..De første små forberedelser er så småt skudt i gang herhjemme! Og her til aften har vi rocket til gamle julekalender hits.. Behøver jeg sige at vi glæder os..?!

..I morgen kommer mødregruppen på besøg og så skal der trilles pebernødder :)

fredag den 19. november 2010

..I aften spiller Dúné i Musikhuset..


..Jeg er ALTID til deres koncerter når de spiller i Aarhus, og i aften er ingen undtagelse! Sidst jeg var afsted var jeg gravid i 7. måned, men dog i høje hæle, så jeg glæder mig at have lidt mere bevægelses frihed i aften og til en fadøl eller to :) God weekend, Blogland..!

torsdag den 18. november 2010

Min arbejdsstation..

..Jeg er blevet tagget i en hyggelig lille blogleg hos bare WUNDERBAR.. Så her følger lidt (okay, ret mange) billeder af mit lille krea-mekka :)

...

..Den flotte fyr på billedet er min far..!

..Det er som regel om aftenen og ud på nattetimerne jeg er mest kreativ så når jeg blogger og sidder ved symaskinen foregår det som regel i stuen ved vores spisebord.. Arthurs seng står nemlig lige ved siden af skrivebordet..! Til gengæld er det rigtig hyggeligt at sidde der og pusle med små syslerier eller tænke store tanker når han sover middagslur..

...


...

..På kasser og mapper har jeg limet små tøjklemmer fast..! Det er en nem og sjov måde at holde styr på hvad der gemmer sig de forskellige steder!

..Det var lidt af mig..! Og Jesper - det er hans Biler i skabet..! Jeg sender legen videre til Annchen, Frk. Trillingsgaard og ______Tam_Tam__, jeg håber I vil lege med :)

Arthurs legetæppe..


..er blevet færdigt..! Jeg er godt tilfreds og det tror jeg faktisk osse Arthur er.. I dag da der skulle tages billeder var han i hvert fald helt i hopla!


..Jeg har syet tæppet i brune nuancer i stof med forskellige strukturer.. Det giver lige en hel del ekstra at det ikke bare er forskellige farver, men osse forskellige slags stof. Jeg elsker at blande på den måde i mine syprojekter.. Det bliver lidt mere sjovt og unikt, synes jeg! Og så er det oven i købet ret genialt til sådan nogle små rollinger der rigtig skal udforske alting - Arthur er især vild med de strikkede tern som er nemme at få fat i og de bløde, skinnende nogen af nervøs velour :) Tæppet er foldet omkring et vattæppe så man kan desværre ikke se det fine grønne kantebånd der nu er syet på, men fint det er det..!

..Men hov... Hvad er nu det..!?!? - Det var svært at sige hvem der var mest forundret, Arthur og jeg så omtrent lige spørgende ud.. Tænk at han allerede er blevet så stor!

onsdag den 17. november 2010

Er du..


..Medlem af IKEA FAMILY..? Ellers skulle du måske overveje at blive det.. Det er ganske gratis, ind i mellem er der nogle ret gode tilbud både hos IKEA selv og ved andre virksomheder, du støtter et godt formål hver gang du viser kortet i forbindelse med et køb, du får alt den gratis kaffe du kan hælde ned og nu til den egentlige pointe - du får IKEA FAMILY LIVE tilsendt med posten et par gange om året! Og ikke nok med at det er endnu en gratis bonus, det er faktisk et rigtig fint lille boligmagasin med rigtig mange flotte billeder fra inspirerende hjem i hele verden, gode indretningsideer, præsentation af de nyeste produkter, makeovers og en rigtig sjov side med billeder af indretningsideer fra læsere verden over! Hvis du ikke er medlem kan du blive det her..
Du kan osse læse bladet på hjemmesiden, men det bliver bare aldrig helt det samme..

Suppe-onsdag..


..I de kolde måneder plejer vi at indføre "suppeaften" en gang om ugen.. Det er nemt, det varmer og det smager fantastisk :) Og da vores aftensmadsplanlægning ellers er noget sporadisk, er det faktisk rart til en afveksling at vide, at onsdag skal vi have suppe!

..I gode venners selskab blev konceptet hertil aften indviet på bedste vis! Jesper havde været i køkkenet og kreere den lækreste jordskokkesuppe, med basilikumolie, ristet chorizo, nybagt brød og hjemmelavede jordskokkechips .. MUMS!

..Og lidt sødt til kaffen blev det osse til..

tirsdag den 16. november 2010

Det kan en kopholder osse bruges til..


..Der sker så mange ting lige i tiden synes jeg.. Efter en lidt hård uge i sidste uge har vi skåret lidt ned på antallet af aftaler - til gengæld har vi nået en hel masse ting herhjemme! Og ja så har vi osse haft lidt større overskud til at nyde vores lille dreng! Det forbløffer mig hver eneste dag hvor meget han kan suge til sig og hvor meget han allerede prøver at efterligne de ting vi gør.. Stokke stolen er et kæmpe hit og fem måneders vaccinen er overstået, så han er jo faktisk osse ved at være en stor dreng nu :)

..I søndags fik kælderrummet en tur - og ja det tog lidt tid, men færdige det blev vi da..

lørdag den 13. november 2010

Gavin & the Sylvanian Families..

..Jeg faldt lige over en rigtig fin lille blog..! Og den er I simpelthen nødt til at se.. Bloggen har endnu ingen faste læsere, men oser af potentiale..! Se bare HER.. Jeg glæder mig i hvert fald til at læse med :)

Ud at køre med de skøre..

..I dag har jeg kørt i tog HELE dagen..! Næstved tur/retur..!

..Lidt stemningsbilleder fra mellemlandingen på Ringsted Station..!

..Flere stemningsbilleder og nederst til højre - grunden til min lille udflugt :)

..Hjemme igen - mødt af verdens skønneste kæreste, verdens dejligste dreng og ikke mindst russisk rødbedesuppe..!

..Jeg håber I har en vidunderlig weekend :)